ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Ο Τσίπρας μάς πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή

Καμμένος: Ο Τσίπρας μάς πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον ότι «πούλησε 100 φορές» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κάμμενος αποκάλυψε πως ο ίδιος παρότρυνε το βουλευτή των ΑΝΕΛ, Αριστείδη Φλώρο, να πιει γκαζόζα στη Βουλή και μάλιστα, επιδεικτικά.

Προειδοποίησε δε, με «πόλεμο» εάν τολμήσουν να διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Ο Τσίπρας μάς πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή» ανέφερε συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο» σημείωσε χαρακτηριστικά στέλνοντας σαφές μήνυμα για τις προθέσεις του.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ.

«Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας. Αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», είπε.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων.

Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις με Κουντουρά και Κόκκαλη.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε «αν φοβάσαι έλα στο Επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη».

Για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ό,τι από πίσω του είναι ο Σόρος.

«Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε.

Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι.

«Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία» ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Στρέφοντας για ακόμη μια φορά τα «πυρά» του κατά της κυβέρνησης, ανέφερε ότι οι κρίσεις έγιναν με κομματική κριτήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ