ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλγαράκης επανεμφανίστηκε και «κατεβαίνει» για δήμαρχος Αθηναίων

Ο Βουλγαράκης επανεμφανίστηκε και «κατεβαίνει» για δήμαρχος Αθηναίων
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Στα παλιά του λημέρια, την Ά Αθηναίων, φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει ο Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός μοιράστηκε στην πρόθεση του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων με την στήριξη μικρών κομμάτων και κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη.

Αν και ακόμα δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση, το γεγονός ότι υιοθέτησε τα σχετικά δημοσιεύματα, ερμηνεύεται από κάποιους ως «ομολογία».

To topontiki.gr επικαλείται εξακριβωμένες πληροφορίες και υποστηρίζει πως είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως «σε επαφή μαζί του φέρεται να είναι στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα, σε δημοσιές δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική δράση» και ότι «τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν αξιόπιστοι κεντροδεξιοί υποδοχείς των ψηφοφόρων εκείνων της παραδοσιακής Δεξιάς οι οποίοι, για διάφορους λόγους, αισθάνονται στενάχωρα με πολλές επιλογές των ηγεσιών της Ν.Δ. Η έλλειψη τέτοιων υποδοχέων έχει οδηγήσει πολλούς στο να εκτονώνουν την οργή τους σε νεοφασιστικούς, ακροδεξιούς και τυχάρπαστους σχηματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ