ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: Θα επαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές όλης της χώρας

Βασίλης Κικίλιας: Θα επαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές όλης της χώρας

Ο πρώην Υπουργός και νυν τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας μιλά στο CNN Greece ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την πολιτική ευθύνη που φέρει, αλλά δεν υλοποιεί, τα τελευταία τέσσερα χρόνια να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων.

Όπως επισημαίνει με νόημα ο Βασίλης Κικίλιας, «τα στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας ήταν το 2014, όταν τη χώρα κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία», τότε που ο ίδιος είχε και την ευθύνη του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Στο πλαίσιο αυτό, ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «η ΝΔ θα επαναφέρει την τάξη στις γειτονιές της πρωτεύουσας με καθαρές εντολές και βασικούς άξονες την επανίδρυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τη στήριξη της ομάδας ΔΙΑΣ».

«Σύντομα ο ελληνικός λαός θα δώσει καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ δεν διστάζει να τονίσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προκειμένου να ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό και να γίνει πρωθυπουργός υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες».

Οπρώην Υπουργός αναφέρει ότι, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι πρωτοποριακό για το τραπεζικό σύστημα, το έκλεισε», και συνεχίζει λέγοντας ότι «η τράπεζα αδυνατεί να παίξει το ρόλο που έχει σε μια σύγχρονη δυτική οικονομία και τα κόκκινα δάνεια έχουν σκαρφαλώσει σε ιλιγγιώδη ποσά. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κοροϊδεύει τον κόσμο, δεν θέλει να πει την αλήθεια για το πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχουν οι τράπεζες με δική της υπαιτιότητα, γιατί τέσσερα χρόνια δεν έκανε το παραμικρό. Είναι ανίκανη να διοικήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ