ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του 24χρονου Eύζωνα

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του 24χρονου Eύζωνα
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΑΡΙΝΗΣ

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς που πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του θανόντος. Επισημαίνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στο γραφείο του και είχε συνεχή ενημέρωση, από την εκδήλωση του τραγικού συμβάντος ως την κατάληξή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς αισθάνθηκε χθες το βράδυ αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τον άτυχο εύζωνα αναφέρει:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ