ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΑΤΤΩ για Καμμένο: Επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη

ΠΡΑΤΤΩ για Καμμένο: Επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στην αντεπίθεση περνούν κύκλοι του ΠΡΑΤΤΩ μετά από τη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κάνοντας λόγο για «επιθέσεις ανευθυνότητας, με ύβρεις χωρίς κόστος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τη μία ο Πάνος Καμμένος ομιλεί για κακουργήματα και από την άλλη για νόμιμες διαδικασίες.

«Η αναντιστοιχία των λόγων του είναι εμφανής και έκδηλη του χαρακτήρα του. Με τη στάση του προκύπτει αβίαστα το ερώτημα τι εξυπηρετεί, καθώς μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και παράλληλα επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη» τονίζουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Στοιχεία κατά του Κοτζιά λέει ότι θα δώσει στη δημοσιότητα ο Καμμένος

Εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις καταγγελίες εις βάρος του Νίκου Κοτζιά, αφού πρώτα τα καταθέσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Όπως μάλιστα ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, τα στοιχεία αποδεικνύουν «αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες, αυτό που του έγραψα στο μήνυμα».

Στην παρατήρηση ότι εμμένει πολύ επ' αυτού απάντησε: «επιμένω, διότι του έγραψα στο μήνυμα ότι θα το ψάξω, γιατί έχει καταγγελθεί, για να βρούμε τις άκρες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι τα δημοσιεύματα του BBC (σ.σ. περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας). Δηλαδή, ποιοι είναι από πίσω που έχουν μπει από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών».

«Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη Ν.Δ. προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες» τόνισε.

Αναφερόμενος στα sms που έστειλε στον κ. Κοτζιά ότι «θα τον τελειώσει», υποστήριξε ότι πράγματι τον τελείωσε, εννοώντας από υπουργό, ενώ τον κάλεσε να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας δεν συγκεντρώνονταν οι 151 βουλευτές.

Επίσης υποστήριξε ότι «οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι», τονίζοντας ότι αν τότε «τα έκανε μπάχαλο μπορούσε να γίνει ήρωας και να πάρει 15% στις εκλογές», ωστόσο προτίμησε τον δρόμο της ευθύνης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ