ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου: Είχα φτάσει σε σημείο να τρώω σαρδέλα με μαρμελάδα

Μεγαλοοικονόμου: Είχα φτάσει σε σημείο να τρώω σαρδέλα με μαρμελάδα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Χείμαρρος σε μια ακόμα τηλεοπτική της συνέντευξη η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε στη Νανά Παλαιτσάκη αποκαλύπτοντας άγνωστα γεγονότα από τη ζωή της.

Όπως είπε η συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής ο μεγάλος της γιος είχε αντιρρήσεις για την εμπλοκή της με την πολιτική καθώς, όπως είπε, ανησυχούσε για τις επιπτώσεις που θα είχε η επιλογή αυτή στην οικογένεια και την επιχειρηματική τους φήμη. «Και τι του είπατε;» την ρώτησε η δημοσιογράφος με την βουλευτή να μεταφέρει την απάντηση που είχε δώσει στο γιο της: «Παιδί μου με την πολιτική θα ασχοληθώ, δεν θα γίνω π@@@@».

Σε άλλο σημείο είπε ότι αν ήταν να χορέψει με τον Αλέξη Τσίπρα θα ήθελε έναν δυναμικό χορό, «ένα τσα τσα» ενώ με τον Βασίλη Λεβέντη θα χόρευε καλαματιανό!

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της οικογενειακής της ζωής όταν διαρρήκτες άνοιξαν το εργαστήριο χρυσοχοΐας και δεν άφησαν τίποτα: «Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια… είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο» περιέγραψε ενώ αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε αυτό στην οικογένεια της:

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν 4 ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε πολύ κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά… Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ