ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ματαιώνεται η επίσκεψη του Νίκου Παππά στη Λάρισα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ματαιώνεται η επίσκεψη του Νίκου Παππά στη Λάρισα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Παππά να ματαιώνει την επίσκεψή του στη Λάρισα για οικογενειακούς λόγους. O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε αρχικά οριστεί να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συνεργάτες του Παππά επιβεβαίωσαν τη ματαίωση της επίσκεψής του, επισημαίνοντας ότι «γίνεται για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», σύμφωνα με το larissanet.gr.

Θέλοντας να αποφύγουν τυχόν παρερμηνείες για την αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Παππά, οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η απόφασή του είχε ληφθεί πριν υπάρξει ανακοίνωση εναντίον της έλευσής του και προσθέτουν ότι «ο κ. Παππάς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βρεθεί στην περιφέρεια και να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Άλλωστε πρόσφατα βρέθηκε στο Κιλκίς και στη Βέροια, σε δύο δύσκολες περιοχές, και παρά τις αντιδράσεις μερίδας πολιτών, συνομίλησε με κατοίκους για έργα και παρεμβάσεις που θα γίνουν εκεί. Μάλιστα, είχε συνομιλία και με πολίτες που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι οικογενειακοί λόγοι που ματαιώνουν την επίσκεψη του κ. Παππά στη Λάρισα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει την παρέλαση σε περιοχή της Αττικής, καθώς θα συμμετέχουν σε αυτήν οικεία του πρόσωπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ