ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Μάρκου Μπόλαρη μετά το σάλο για τις συνεργάτιδές του

Η απάντηση του Μάρκου Μπόλαρη μετά το σάλο για τις συνεργάτιδές του
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε δημόσια δήλωση, μέσω ραδιοφωνική συνέντευξης, προχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης απαντώντας στις επικρίσεις για τις συνεργάτιδές του.

Μιλώντας στο Realfm 97,8, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως εκείνο που τον απασχολεί είναι η αποτελεσματικότητα και όχι η εμφάνιση των συνεργατών του. Χαρακτηριστικά είπε:

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία "ε", το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός».

Ο Μάρκος Μπόλαρης εξήγησε πως «ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό».

Η δήλωση ήρθε ως συνέχεια των δημοσιευμάτων που οδήγησαν στην παραίτηση γραμματέως του υπουργού. Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν στις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα η οποία στο παρελθόν εργαζόταν και ως personal trainer.

Από το πρωί της Τετάρτης, πρωτοσέλιδο έγινε άλλη μία συνεργάτιδα του Μάρκου Μπόλαρη, η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου με τα δημοσιεύματα να αναφέρονται στα κριτήρια επιλογής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ