ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότισσα σε Θεοδωράκη: Δεν λες σε αυτόν τον Τσίπρα πότε θα μου δώσει τη σύνταξη;

Αγρότισσα σε Θεοδωράκη: Δεν λες σε αυτόν τον Τσίπρα πότε θα μου δώσει τη σύνταξη;

Mία συνάντηση που είχε, στο πλαίσιο της περιοδείας του εν όψει εκλογών, με μία αγρότισσα, στα ορεινά της Καλαμάτας περιέγραψε μέσω Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Ζαλισμένος από τις στροφές στις πλαγιές του Καλαθιού, στα ορεινά της Καλαμάτας, η κυρία Φρειδερίκη μου φάνηκε σαν ηρωίδα άλλης εποχής. Με το τσεκούρι στο ένα χέρι και το πριόνι στο άλλο, πήγαινε να ξεχορτάριασει το μικρό της ελαιώνα. Σταμάτησα για να την περιεργαστώ και εκείνη διάβασε την πλαϊνή επιγραφή στο βαν. "Ποτάμι"! "Ποτάμι;" αναρωτήθηκε δυνατά ξανά. "Εσύ είσαι; Πως έφτασες εδώ πάνω;"» γράφει ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Facebook.

https://www.facebook.com/TheodorakisStavros/videos/3149383738421152/

Η κυρία Φρειδερίκη, ωστόσο, είχε αίτημα να επιδώσει στον Σταύρο Θεοδωράκη με παραλήπτη τον πρωθυπουργό: «Αυτόν τον Τσίπρα, δεν του λες, τη σύνταξη πότε θα μου τη δώσει; Είμαι 70 χρονών, έχω κάνει τα χαρτιά μου από τα 67 και σύνταξη δεν έχω δει, ακόμα περιμένω», παραπονέθηκε η γυναίκα με τον Σταύρο Θεοδωράκη να δεσμεύεται πως θα του το μεταφέρει.

Στο τέλος της ‘μίνι’ συνάντησης, πάντως, ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν έφυγε παραπονεμένος, αφού πήρε φιλοφρονήσεις και... «ψήφο» εμπιστοσύνης από την κα Φρειδερίκη – και τον γιο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ