ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Novartis: H μεγαλύτερη σκευωρία ελληνικής κυβέρνησης κατά των πολιτικών της αντιπάλων

ΝΔ για Novartis: H μεγαλύτερη σκευωρία ελληνικής κυβέρνησης κατά των πολιτικών της αντιπάλων
EUROKINISSI

Για τη μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Novartis, με το αίτημα για άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την υπόθεση Novartis και προσθέτει: «Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου. Σκοπιμότητες τις οποίες άλλωστε είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ