ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή αποχώρησης από τη ΔΗΜΑΡ από πέντε μέλη του κόμματος

Επιστολή αποχώρησης από τη ΔΗΜΑΡ από πέντε μέλη του κόμματος
(EUROKNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Επιστολή οριστικής αποχώρησης από την ΔΗΜΑΡ απέστειλαν πέντε μέλη του κόμματος μετά από την απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή τους, οι Νίκος Τσούκαλης, Θωμάς Ψύρρας, Γεράσιμος Γεωργάτος, Χρήστος Γκαρμπούνης και Στέλιος Παναγούτσος τονίζουν πως μερικές μόλις ώρες από την οριστική παραίτησή τους από τα όργανα του κόμματος κατέστη πασιφανές πως η επικοινωνιακή και ουσιαστική διαχείριση του πολιτικού σχεδίου σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάδει «όχι μόνο με την ιδιότητα του στελέχους αλλά ούτε και του απλού μέλους».

«Η ερμαφρόδιτη αυτή κατάσταση μόνο φθορά προκαλεί τόσο σε μας όσο και στη συλλογική σας επιλογή. Η εικόνα και οι εντυπώσεις από την εκδήλωση του Γαλατσίου, στην κυριολεξία, μας υπερβαίνουν. Κατόπιν αυτών θεωρούμε αυτονόητα ως ασύμβατη με τις εξελίξεις και την ιδιότητά μας ως απλών μελών του κόμματος. Καλή επιτυχία στις επιδιώξεις σας» τονίζει επίσης η επιστολή.

Ολόκληρη η επιστολή

Αξιότιμε Πρόεδρε Λίγες μόνο ώρες από την παραίτησή μας από τα όργανα του κόμματος κατέστη πασιφανές ότι η, εκ μέρους μας επικοινωνιακή και ουσιαστική διαχείριση του πολιτικού σχεδίου σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν συνάδει όχι μόνο με την ιδιότητα του στελέχους αλλά ούτε και του απλού μέλους.

Η ερμαφρόδιτη αυτή κατάσταση μόνο φθορά προκαλεί τόσο σε μας όσο και στη συλλογική σας επιλογή. Η εικόνα και οι εντυπώσεις από την εκδήλωση του Γαλατσίου, στην κυριολεξία, μας υπερβαίνουν. Κατόπιν αυτών θεωρούμε αυτονόητα ως ασύμβατη με τις εξελίξεις και την ιδιότητά μας ως απλών μελών του κόμματος. Καλή επιτυχία στις επιδιώξεις σας.

Νίκος Τσούκαλης Θωμάς Ψύρρας Γεράσιμος Γεωργάτος Χρήστος Γκαρμπούνης Στέλιος Παναγούτσος 8/4/2019

ΔΗΜΑΡ: Ασύστολη προπαγάνδα

Σε ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ ισχυρίζεται πως εξαιτίας των συλλογικών πολιτικών επιλογών, «η ασύστολη προπαγάνδα, τα fake news και η στοχοποίηση κομμάτων και πολιτικών προσώπων» έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους.

«Δεν θα απαντήσουμε στις αήθεις επιθέσεις! Είναι φανερό ότι η απόφαση συμπόρευσης της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησε πολλούς. Ας γνωρίζουν όμως ότι αυτές οι επιθέσεις μας δυναμώνουν!» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία αναφέρονται στην επιλογή της ΔΗΜΑΡ να συμπορευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ