ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Υποκρισία να κρύβεστε πίσω από το άρθρο 86 που καταγγέλλετε

Γεννηματά: Υποκρισία να κρύβεστε πίσω από το άρθρο 86 που καταγγέλλετε
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Δεν φοβόμαστε. Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν σιωπούμε. Σε μια εποχή γενικευμένου ψέματος, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική. Και τώρα όπως και τότε, το βρώμικο ’89, η αλήθεια θα λάμψει!» τόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Βουλή για την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στο «βρώμικο 89» σημειώνοντας πως «η προσπάθεια σπίλωσης της Δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια καινούργια ιστορία».

Απευθυνόμενη στα κυβερνητικά έδρανα είπε πως «αφού, λοιπόν, απέτυχε η περίφημη ‘’απεύθυνση’’ του Πρωθυπουργού και κατέρρευσαν με κρότο οι ‘’γέφυρες’’ με την Κεντροαριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη, επανέρχεται -ω του θαύματος- στην επικαιρότητα η υπόθεση Novartis».

«Η υπόθεση στήνεται πάλι ‘’σταυροβελονιά΄΄» συνέχισε η Φώφη Γεννηματά κάνοντας λόγο για «σπάνια ενορχήστρωση εισαγγελίας και κίτρινου Τύπου».

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη από τον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος αθωώθηκε αμετάκλητα. «Εσείς, λοιπόν, μπορείτε να συνεχίσετε τις επιθέσεις και τον πόλεμο. Εμείς θα μείνουμε προσηλωμένοι στην ανάδειξη της αλήθειας» συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά και τις παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ στον χώρο του φαρμάκου. Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει εκείνους που κρύβονται, όπως είπε, πίσω από άρθρο 86: «Αυτό χαρακτηρίζεται μόνο ως υποκρισία και χαρακτηρίζει και σας» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ