ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Νεμέα: Όποιος επιλέξει τον Τσίπρα, παίρνει μαζί και τον Πολάκη

Μητσοτάκης από Νεμέα: Όποιος επιλέξει τον Τσίπρα, παίρνει μαζί και τον Πολάκη
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή ερώτηση για τη στήριξη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό του.

Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στη Νεμέα, ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην περιοχή μαζί με τον Μάνφρεντ Βέμπερ όπου επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο. Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και θαύμασαν το Ναό του Δία στη Νεμέα.

Οι δύο άντρες ξεναγήθηκαν από τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη Νεμέα, τον καθηγητή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, Στέφανο Μίλλερ.

Μητσοτάκης και Βέμπερ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τους γιγάντιους κίονες του Ναού και από το αρχαίο Στάδιο.

«Σας έφερα τον επόμενο πρωθυπουργό της Ευρώπης», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ σε όσους ήταν παρόντες αναφερόμενος στον Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Καλατζής, προσκάλεσε τον κ. Βέμπερ να επισκεφτεί το χώρο και ως Πρόεδρος της Κομισιόν. «Θα έρθω αλλά με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντησε ο κ. Βέμπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ