ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ

Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δριμύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορώντας τον ότι αντιγράφει τον πρωθυπουργό. «Ας μη βιάζεται και λίαν συντόμως θα βρεθεί και πάλι στη δύσκολη θέση να ψηφίζει τις επιλογές του Πρωθυπουργού για μέτρα ελάφρυνσης από το υπερπλεόνασμα…» σημειώνεται μεταξύ άλλων. 

«Ο κ. Μητσοτάκης που είχε ομολογήσει στη ΔΕΘ πως η ΝΔ έχει στο πρόγραμμά της τη μείωση του αφορολόγητου, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού όπου δεσμεύθηκε για τη διατήρησή του, έσπευσε να προαναγγείλει τροπολογία για την κατάργησή του. Για ακόμη μία φορά τρέχει να μαζέψει τις δηλώσεις του που δεν τόλμησε ούτε το ΔΝΤ να κάνει» σημειώνεται στην ανακοίνωση ενώ αναφορές γίντονται στο «δώρο Χριστουγέννων», το «ξεπερασμένο 8ωρο» και «πολλές άλλες νεοφιλελεύθερες ακρότητες».

«Ας μη βιάζεται και λίαν συντόμως θα βρεθεί και πάλι στη δύσκολη θέση να ψηφίζει τις επιλογές του Πρωθυπουργού για μέτρα ελάφρυνσης από το υπερπλεόνασμα…» τονίζει με νόημα ο συντάκτης της ανακοίνωσης.

Στη συνέχεια σταχυολογεί κάποια σημεία από τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας: «Κατά τα λοιπά, επέλεξε την εργατική Πρωτομαγιά για πει χωρίς ντροπή στους εργαζόμενους πως:

- Η μαύρη εργασία αποτελεί επιλογή των εργαζομένων και όχι παρανομία των εργοδοτών
- Επιμένει στο ασφαλιστικό Πινοσέτ, για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τη διάλυση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ. Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απάλλαξε τη χώρα από το ΔΝΤ οριστικά και ο ελληνικός λαός θα την απαλλάξει και από τον κ. Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ