ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από την ΕΡΤ: «Να σταματήσει η φίμωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων»

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ έξω από την ΕΡΤ: «Να σταματήσει η φίμωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων»
ΛΑ.Ε.

Διαμαρτυρία έξω από την είσοδο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα μετά την πρωτομαγιάτικη πορεία στην Βουλή.

Η ΛΑ.Ε όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για τη φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Στελέχη της ΛΑ.Ε. τονίζουν ότι «είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».

Ειδικότερα τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι «είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε και των μη συστημικών δυνάμεων».

Όπως υπογραμμίζει η ΛΑ.Ε «έξω από την πόρτα εισόδου στην ΕΡΤ υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνο δεν επέτρεπαν σε μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων να μπει στο κτήριο και να εκφράσει την διαμαρτυρία της αλλά και απαγόρευε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μπουν και να βγουν στο κτήριο, προκαλώντας επεισόδια και διαπληκτισμούς».

«Αυτός ο αυταρχισμός εκφράστηκε παραστατικά από το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας την φίμωση, πίσω από τα κάγκελα που περιφράζουν το κτήριο, λες και η ΕΡΤ αποτελούσε φυλακή», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

«Θέλουμε να σταματήσει η φίμωση της ΛΑ.Ε και η φίμωση ιδιαίτερα όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θέλουμε ισότιμα να ακουγόμαστε και να λέμε τη γνώμη μας ιδιαίτερα ενόψει των εκλογών», ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις «ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ