ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά για Τσίπρα - Μητσοτάκη: Κατάντια με επίπεδο... πεζοδρομίου!

Φώφη Γεννηματά για Τσίπρα - Μητσοτάκη: Κατάντια με επίπεδο... πεζοδρομίου!
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ως τις «δύο όψεις της συντήρησης» χαρακτήρισε τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματά και με αφορμή την "άγρια" κόντρα τους μίλησε για «επίπεδο πεζοδρομίου». 

«Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο κι αυτή την κατάντια», είπε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ ανεβαίνοντας στο βήμα και πρόσθεσε: «Σταματήστε επιτέλους να πληγώνετε την αξιοπρέπεια της πολιτικής, είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς, εγκληματείτε κατά του τόπου».

Στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ, λέγοντας ότι η ΔΗΣΥ δεν θα επιτρέψει στον απελπισμένο ΣΥΡΙΖΑ και στην "τυφλωμένη" από το πάθος για την εξουσία ΝΔ να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα, να διχάσουν για μια ακόμη φορά τους πολίτες.

«Κυριακή κοντή γιορτή. Σε λίγο ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θα διαπιστώσουν στις κάλπες ότι η Ελληνική Κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη. Αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται σε δυσαρμονία με την λαϊκή βούληση», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην πόρτα εξόδου. «Ηττημένη και αποτυχημένη. Στην ουσία και στον πυρήνα της πολιτικής της. Εγκλωβισμένη στις αυταπάτες και τις ιδεοληψίες της. Αριστερή στα λόγια και δεξιά στην πράξη», ανέφερε και επεσήμανε ότι δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη χρεοκοπημένη κυβέρνηση.

«Πάρτε το και οι δύο απόφαση. Δεν θα σας αφήσουμε να εγκλωβίσετε τον ελληνικό λαό στις αγωνίες και τις ανασφάλειες σας. Δεν είστε ιδιοκτήτες του μέλλοντος του ελληνικού λαού. Εμάς θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Όλο και πιο δυνατούς, όλο και πιο έτοιμους με την δύναμη του λαού για την πολιτική ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος», επεσήμανε και συμπλήρωσε πως για τον κ. Τσίπρα και την παρέα του Μαξίμου, η παράσταση τελείωσε, η αυλαία του τέλους πέφτει.

Κι η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για ταύτιση του κ. Τσίπρα με τον κ. Πολάκη. «Αρνούμαστε να δεχτούμε το φασισμό της ταυτότητας. Τον πολακισμό. Την αναλγησία και τον κυνισμό. Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ