ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Η Ελλάδα θα απαντά στις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση

Mήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Η Ελλάδα θα απαντά στις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

«Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του «μήνυμα» στην γειτονική Τουρκία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δυνατότητα αλλά και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, κατά την επίσκεψη του σήμερα στη Λάρισα.

«Είναι μεγάλη χαρά που επισκέπτομαι από χτες την πόλη της Λάρισας και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στη μεγάλη εορτή της πόλης. Χρόνια πολλά λοιπόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση που μου έκανε σήμερα, επισκεπτόμενος το Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου για άλλη μια φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ