ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: «Η δήλωση Αυγενάκη για νοθεία, δείχνει ότι η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές»

Παπαδημούλης: «Η δήλωση Αυγενάκη για νοθεία, δείχνει ότι η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές»
Πηγή: Eurokinissi

«Η δήλωση του κ. Αυγενάκη ότι η ΝΔ φοβάται νοθεία, δείχνει ότι στην πραγματικότητα η ΝΔ φοβάται ήττα στις ευρωεκλογές», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο κλείσιμο της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο “ Αλέξανδρος” της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λουτσιάνα Καστελίνα, ιστορικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ολυμπιονίκης του ταε κβο ντο, Άννα Τσάτσου- Παπαδημητρίου, νομικός - πρώην αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών ενώ συμμετείχε και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «ρεύμα ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με στόχο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές κι ένα σκαλοπάτι για μια νέα νίκη στις εθνικές εκλογές και μια νέα τετραετία με πρωθυπουργό Τσίπρα».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας ανέφερε ότι «ο βασικός στόχος που έχουμε θέσει στην Ευρώπη να μην πλειοψηφήσει η συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς και να μην είναι ο Βέμπερ, ο διάδοχος του Γιούνκερ είναι πια πολύ κοντά ώστε να γίνει πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μια ισχυρή ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα διαμορφώσουμε μία ακόμη πλατιά και ισχυρή προοδευτική συμμαχία»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ακροδεξιά θ' ανέβει αλλά δεν θα καταφέρει να γίνει ρυθμιστής όπως θα ήθελε και στην Ελλάδα, ήδη οι καταγγελίες του κ. Αυγενάκη περί δήθεν σχεδίου νοθείας δείχνουν ότι ούτε κι αυτοί δεν πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις ή στις παλιότερες δηλώσεις τους περί θριάμβου της ΝΔ και περί συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά επειδή μας μένουν δέκα μέρες μέχρι τις ευρωεκλογές αυτό που τονίζω είναι “ συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούμε να τους κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ