ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικές εκλογές: Αποχωρεί από την πολιτική ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Εθνικές εκλογές: Αποχωρεί από την πολιτική ο Στέργιος Πιτσιόρλας
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές και να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου, ο κ. Πιτσιόρλας φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία του, τόσο ως προς το χρόνο, όσο και ως προς τα πρόσωπα που επελέγησαν για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης έφυγε προτού να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και μιλώντας σε δημοσιογράφους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ανακοίνωσή του

«Η απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή συζήτηση. 'Αλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο κ. Πιτσιόρλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ