ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Συγκεκριμένα ΜΜΕ υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο

Σκουρλέτης: Συγκεκριμένα ΜΜΕ υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο
EUROKINISSI

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ευθύνονται σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη για τις ήττες του κόμματος του σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό Action23 είπε: «Εχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας».

Παράλληλα ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι το εμπάργκο προς το ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί, ενώ αναφέρθηκε και για την παρουσία της Ρένας Δούρου και Νάσου Ηλιόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο. Η κυρία Δουρου πήγε γιατί αφορούσε την θεσμική λειτουργία των debates. Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν, όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ