ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση

Χατζηδάκης: Το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για ένα σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται πλέον σε «οριακή κατάσταση» έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Με δεδομένο ότι το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας στην χώρα βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση οι προσπάθειες που έγιναν από τους εργαζόμενους ήταν πραγματικά υπεράνθρωπες. Γι’ αυτό άλλωστε τελικά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν».

Παράλληλα ευχαρίστησε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στην Χαλκιδική μετά την προχθεσινή φονική κακοκαιρία.

«Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (υπουργεία, τοπικές αρχές) για τη συνεργασία. Και φυσικά τους κατοίκους της Χαλκιδικής για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν» συνέχισε.

Ενώ τέλος τόνισε ότι:

«Ασφαλώς η σκέψη όλων μας παραμένει στα επτά θύματα αυτής της καταστροφής και γι’ αυτό ακόμα μία φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους» .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ