ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία νομοσχέδια μέχρι τις 10 Αυγούστου στη Βουλή

Τρία νομοσχέδια μέχρι τις 10 Αυγούστου στη Βουλή
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τρία νομοσχέδια αναμένεται να κατατεθούν αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μέχρι τις 10 Αυγούστου, οπότε και η Βουλή θα διακόψει για λίγες ημέρες τις εργασίες της, θα κατατεθούν και θα ψηφιστούν το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος και το πρώτο φορολογικό.

Ωστόσο, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους είπε ότι τα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή έως τις 10 Αυγούστου θα είναι τρία, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες. «Να περιμένετε εκπλήξεις», σχολίασε και παρέπεμψε δε, στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Νωρίτερα, στην ομιλία του απάντησε στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για υπερσυγκέντρωση εξουσιών στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Τα θέματα ενημέρωσης ήταν αρμοδιότητα του εκάστοτε υπουργού Τύπου στις περισσότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Επιστρέφουν εκεί που ανήκαν, η κριτική περί πρόθεσης συγκέντρωσης όλων των αρμοδιοτήτων των δημοσίων μέσων ενημέρωσης στον πρωθυπουργό είναι αβάσιμη και υποκριτική. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ επλήγησαν από την κρίση», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ