ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμψτε τον Τσίπρα – Μην κρύβεστε πίσω από τον Παπαγγελόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμψτε τον Τσίπρα – Μην κρύβεστε πίσω από τον Παπαγγελόπουλο
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Ρίχνει το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο της Novartis.

Η Κουμουνδούρου απάντησε με σκληρό τρόπο στη διαρροή της κυβέρνησης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να παραπέμψει μόνο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σε Προανακριτική Επιτροπή.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι: «Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά - Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη.»

Οι ίδιες πηγές προσέθεσαν ότι: «Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ