ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Η Γεννηματά έχει πει στον Μητσοτάκη ποιον θέλει για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Χρηστίδης: Η Γεννηματά έχει πει στον Μητσοτάκη ποιον θέλει για Πρόεδρο Δημοκρατίας
INTIME / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στην αποκάλυψη ότι η Φώφη Γεννηματά έχει ήδη μεταφέρει τις προτάσεις της στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρόσωπο που επιθυμεί ως προς το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προχώρησε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Ελλάδα 94,3» και το δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γιακουμή, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως το ΚΙΝΑΛ έχει ζητήσει αυτή τη φορά ο υποψήφιος να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη.

«Η συζήτηση έγινε με τον τρόπο που έπρεπε να γίνει», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην ψήφο των ομογενών, ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «το ΚΙΝΑΛ ειναι υπερ της επιστολικής ψήφου, αλλά θα πρέπει η κυβέρνηση να μη μένει μόνο σε επικοινωνιακές διαρροές αλλά και επι της ουσίας.

«Είμαστε υπέρ της επιστολικής ψήφου και γενικότερα πρέπει να υπάρχουν συναινέσεις αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Περιμένουμε να έρθει στη Βουλή και να το συζητήσουμε. Άλλωστε, είμαστε το πρώτο κόμμα που έχει καταθέσει προτάσεις για την ψήφο εκείνων που μένουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ