ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που μιλούν για αποστάσεις από τον Πολάκη

Γεροβασίλη: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που μιλούν για αποστάσεις από τον Πολάκη
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, δημοσιεύματα που μιλούν για αποστάσεις της γραμματέως της ΚΟ από τον Παύλο Πολάκη.

«Για άλλη μια φορά, δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής, να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ. Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, σε ερώτηση για τη δήλωση Πολάκη «ας τολμήσουν να φέρουν τη φρουρά να μας απομακρύνει» κι αν αποτελεί κεντρική θέση του κόμματος η παραμονή με το έτσι θέλω των δύο βουλευτών στην Επιτροπή, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είναι προσωπική του άποψη. Εμείς κινούμαστε θεσμικά».

Η κ. Γεροβασίλη ενημερώνοντας για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, επεσήμανε πως «εμείς λέμε ότι δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του για τα επόμενα βήματά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ