ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης: Με βρίζουν και με απειλούν - Δεν πρόκειται να φοβηθώ

Γιαννούλης: Με βρίζουν και με απειλούν - Δεν πρόκειται να φοβηθώ
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

O βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, καταγγέλλει ότι δέχεται ύβρεις και απειλές  μετά τη δήλωσή του με την οποία καταδίκαζε τη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από προσφυγικές δομές

«Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ό,τι έγινε, παρά το γεγονός ότι δεν το επιδίωξα, πηγάζει από την δυστυχία και την δυσκολία εκατοντάδων ανθρώπων που ίσως δεν καταφέρνουν να μάθουν ότι μιλάμε για αυτούς», συμπλήρωσε.

«Δεν το θεωρώ δίκαιο και τους οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως, αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα, όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή / σαδιστή», ανέφερε ο Χρήστος Γιαννούλης προειδοποιώντας ότι «κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου».

«Στην ζωή μας μάθαμε να αγαπάμε και να προσφέρουμε ότι μπορούμε και ότι αντέχουμε. Δεν είμαστε ήρωες αλλά τιμούμε και υποκλινόμαστε στον ηρωισμό όσων δεν έχουν φωνή και γινόμαστε η δική τους», καταλήγει μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, κατά τη διάρκεια συζήτησης των τροποποιήσεων του ποινικού κώδικα στη Βουλή, ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε το μπάρμπεκιου και την κατανάλωση αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές ως «σαδισμό και κτηνωδία», ζητώντας ποινές για όσους προσβάλουν την θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων.

Οι αναφορές Γιαννούλη προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος χαρακτήρισε την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «απαράδεκτη», λέγοντας ότι «δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «δεν μπορούν να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ