ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας στα... μπαράκια της Αλεξανδρούπολης

Ο Τσίπρας στα... μπαράκια της Αλεξανδρούπολης
ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΝΕΤΙ

Μετά από μια πολύωρη  εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την επίσκεψή του στην πόλη με ποτό παρέα με νέους.

Σε κεντρικό μπαρ της πόλης νέοι της Αλεξανδρούπολης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να πιούν ένα ποτό με τον Αλέξη Τσίπρα, έβγαλαν δεκάδες selfies, αλλά έθεσαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα σοβαρά θέματα και προβληματισμούς. Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους νέους, βρέθηκε το brain drain και η μετανάστευση από τις πόλεις της περιφέρειας κυρίως προς το εξωτερικό.

Οι νέοι ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα στήριξη για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Θράκη. Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ανησυχίες για την αναθέρμανση των σχεδίων για εξορύξεις χρυσού, αλλά και στο εγχείρημα του isyriza.gr και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ολυμπιονίκη, παλαίμαχο παίχτη και team manager της Εθνικής Ομάδας Βόλεϋ, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Ιδιαίτερη στιγμή και η selfie που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ένας Τούρκος πολίτης από την Κωνσταντινούπολη που βρέθηκε χθες το βράδυ στο ίδιο μπαρ, ο οποίος τον αναγνώρισε και του ζήτησε ευγενικά μία φωτογραφία, τονίζοντάς του ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γειτονική χώρα. Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ