ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι «μπούχτισαν» από τις απάτες του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι «μπούχτισαν» από τις απάτες του Μητσοτάκη
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για «περίσσιο θράσος» των κκ. Σταϊκούρα και Πέτσα μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Οι εργαζόμενοι και οι “μπούχτισαναπό τις απάτες του κ. Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης αναφέρεται:

«Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα.

Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και “προεκλογικό επίδομα” τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ