ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο Διαμαντής Καρασούλης

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο Διαμαντής Καρασούλης
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΠΕ / ΜΠΕ

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας .

Για το θέμα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

Ο Διαμαντής Καρασούλας είχε γράψει το εξής για την εικόνα του φλεγόμενου σχολείου της ΜΚΟ One happy family στη Μυτιλήνη: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Η πλήρης ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλης.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ