ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με φορείς και ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με φορείς και ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών
Φωτογραφία αρχείου Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI / ΙΝΤΙΜΕ

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους φορέων και ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών, θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12:00, είναι οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού και τα αναγκαία μέτρα στήριξης του κλάδου.

Το τελευταίο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως προχωρά στην αντεπίθεση αναφορικά με τη διαχείριση της επιδημίας του κορωνοϊού από την κυβέρνηση ενώ τακτικά πραγματοποιεί τηλεδιασκέψεις με φορείς και άνθρώπους διαφορετικών κλάδων.

Πριν από λίγο καιρό, το Σάββατο 4 Απριλίου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό κ. Χότζογλου.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης οι της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Τουρισμού, Κατερίνας Νοτοπούλου και Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, με θέμα τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στον Τουρισμό και την προστασία των εργαζομένων.

Ο κ. Χότζογλου κατέθεσε την αγωνία του για τη στήριξη των εργαζομένων στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένουν εκτός ρύθμισης και παντελώς ακάλυπτοι 25.000 εργαζόμενοι στον Επισιτισμό–Τουρισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη ύπαρξης ειδικού σχεδίου προστασίας για τους εργαζόμενους, που αποτελούν την «ψυχή» της ελληνικής φιλοξενίας που θα συμπεριλαμβάνει άμεσα μέτρα ανακούφισης και στήριξης, καθώς και ένα μεσοπρόθεσμο σχέδιο μέχρι το 2021 που προβλέπεται να επανέλθει η ομαλότητα στον Τουρισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ