Προειδοποίησες Τσελίκ σε Αθήνα – Λευκωσία: Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο
Πηγή: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Νέες προειδοποίησες απευθύνει η Άγκυρα στη χώρα μας αλλά και την Κύπρο, αυτή τη φορά δια στόματος του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ.

«Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο», είπε, μετά από συνεδρίαση του AKP.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, κατήγγειλε πως η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία «δεν τηρούν το λόγο τους».

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.  Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον», δήλωσε.

«Δυστυχώς, οι Ελληνοκύπριου που μιλούν, αυτοί που είναι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας, επιλέγονται από τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν την πολιτική γλώσσα και δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία», συνέχισε, κρίνοντας, παράλληλα, πως η Άγκυρα κινείται σε πλαίσιο δικαιοσύνης.

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στην χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλακά με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το… μπόι σας».

Διαβάστε επίσης