ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Πλήρης κάλυψη στις παρακρατικές μεθόδους Παππά

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Πλήρης κάλυψη στις παρακρατικές μεθόδους Παππά
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πανικό χρεώνει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα υποστήριξε απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση Καλογρίτσα και τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία σχετικά με τον ρόλο του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Ο κ. Τσίπρας, μπροστά στον πανικό του, έστησε ολόκληρη παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον πιο στενό συνεργάτη του και στις παρακρατικές μεθόδους του», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με προσβλητικά επίθετα και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της ΝΔ προσπάθησε να σκεπάσει όσα είδαν κι άκουσαν οι Έλληνες, που θυμίζουν μαφία κι όχι πολιτικούς δημοκρατικής χώρας. Αντί να πάρει αποστάσεις φρόντισε να δείξει ξανά ότι ο Νίκος Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Όμως το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για συρρίκνωση των δημοκρατικών ελευθεριών και μετατροπή της πολιτικής ζωής σε «βούρκο», λέγοντας πως «καμιά επιχείρηση λάσπης, δεν πρέπει και δεν πρόκειται να μας κάνει να δεχτούμε ως κανονικότητα την επιδρομή της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Χωρίς να κάνει ονομαστική ή ειδική αναφορά για τα όσα αποδίδονται στον Νίκο Παππά, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί αυτό η ελληνική Δεξιά. Την κατέχει τη σχετική τεχνογνωσία. Την ξέρει καλά τη διαδικασία της διαβολής και της λάσπης. Και σήμερα δε θα πάω μακριά στην εποχή του πατέρα Μητσοτάκη. Αλλά σε όσα ζήσαμε πρόσφατα. Σε όσα ζήσαμε με τις Πρέσπες. Με τη διαβολή υπουργών μας όταν ήμασταν στην κυβέρνηση. Με τις χιλιάδες ανήθικες επιθέσεις που δέχτηκα και δέχομαι εγώ προσωπικά. Με τον οχετό που πολλοί, ή μάλλον όλοι, αντιμετωπίσαμε όταν δημοσίευαν σενάρια δήθεν πλουτισμού, δήθεν διαπλοκής, δήθεν κινήσεων αντίθετων με το ήθος της Αριστεράς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ