ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη με αναφορές σε... τριχοτομημένο κόμμα

Επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη με αναφορές σε... τριχοτομημένο κόμμα
EUROKINISSI/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση στο Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Χάρης Θεοχάρης στο συνέδριο του Ποταμιού κάνοντας λόγο για κόμμα τριών κατηγοριών και ζητώντας την επανίδρυση του κινήματος.

"Άκουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως: γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη ή τον Σεπτέμβρη;", αναρωτήθηκε.

Εν συνεχεία διαίρεσε το κόμμα σε τρεις κατηγορίες: Στο Ποτάμι των αναξιοποίητων αλλά άξιων ανθρώπων, το Ποτάμι των Εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας και το Ποτάμι της ανιδιοτελούς προσφοράς και της Σεβαστουπόλεως που αγνοεί εμπειρογνώμονες, εθελοντές και δεν αφουγκράζεται την κοινωνία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Έβαλε μάλιστα τέλος στις φημολογίες περί αποχώρησής του από το Ποτάμι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προτιμάει να βγει στους πολίτες και να ξαναφτιάξει το Ποτάμι "σταγόνα σταγόνα - ψήφο ψήφο, παρά να εξασφαλίσω την πολιτική μου επιβίωση".

Ο κ. Θεοχάρης εξαπέλυσε επίθεση και στην κυβέρνηση για το προσφυγικό λέγοντας ότι ήταν απροετοίμαστη να διαχειριστεί το ζήτημα.

"Η υποδοχή χωρίς στοιχειώδεις υποδομές δε συνιστά ανθρωπισμό. Η ιδεοληψία μαζί με ανικανότητα οδηγούν στην κατάρρευση", είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ