ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Πετρόπουλου - Κεγκέρογλου στη Βουλή

Νέα κόντρα Πετρόπουλου - Κεγκέρογλου στη Βουλή
Ο Τ. Πετρόπουλος έξω από το Μέγαρο Μαξίμου Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Διαστάσεις βεντέτας παίρνει η κόντρα Πετρόπουλου – Κεγκέρογλου που ήρθαν σε άγρια κόντρα για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η σφαίρα που εστάλη πριν από λίγες ημέρες στην επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών, με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να επιτίθεται στον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, χαρακτηρίζοντάς τον ηθικό αυτουργό τέτοιων καταδικαστέων πρακτικών.

«Περιμένω την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, ηθικός αυτουργός για ό,τι πάθουν τα μέλη θα είστε εσείς», υποστήριξε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητώντας τη σύγκλιση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το ασφαλιστικό.

Για «ατόπημα» του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο ο Τάσος Πετρόπουλος, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες τακτικές θα έπρεπε να είχαν αποδοκιμαστεί και όχι να βρίσκουν τη στήριξη του βουλευτή. «Δεν περίμενα να προσφέρει στήριξη σε αυτούς που απειλούν, μεταθέτοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση, αντί να αποδοκιμάσει...», πέρασε στην αντεπίθεση ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

«Κάθε φορά την πατάτε όταν σας βγαίνει κάτι ανάποδα, μαζευτείτε λιγάκι, θα το μάθετε το μάθημά σας... Ακούσατε τι είπα; Κάποια στιγμή δεν έχει νόημα να μιλάει κανείς μαζί σας», είπε, αναφερόμενος προφανώς στην πρώτη τους σφοδρή αντιπαράθεση στη συζήτηση των προαπαιτούμενων μέτρων, όταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου τον κατηγόρησε ότι ως νομικός γνωμοδοτούσε διαφορετικά από εκείνα που προωθεί ως υπουργός, οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι.

«Μόνιμο προβοκάτορα που προκαλεί», αποκάλεσε τον Τάσο Πετρόπουλο ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ στον καυγά ενεπλάκη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που χαρακτήρισε αδιανόητο να λέει υπουργός σε βουλευτή «δεν χρειάζεται να μιλάω μαζί σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ