Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ο Χ.Θεοχάρης
Πηγή: Eurokinissi

Παραιτήθηκε από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού ο Χάρης Θεοχάρης μετά τη σύγκρουσή του με τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοχάρης που παραμένει βουλευτής του Ποταμιού, με επιστολή του αναφέρει ότι προχωρά στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου ο κ. Θεοδωράκης να «επιλέξει κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές του».

Νέοι εκπρόσωποι του Ποταμιού ορίστηκαν από το Σταύρο Θεοδωράκη οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Άμυρας.

Ολόκληρη η επιστολή:

Φίλε Σταύρο,

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου ως επικεφαλής του Ποταμιού.

Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.

Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.

Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.

Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.

Με εκτίμηση

Χάρης Θεοχάρης

potami

Διαβάστε επίσης