ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ η προσέλκυση ξένων επενδύσεων

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ η προσέλκυση ξένων επενδύσεων
EUROKINISSI

Την προσέλκυση ξένων επενδύσεων έτσι ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας έθεσε ως πρώτο μέλημα της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές (cargo, logistics) στον Ασπρόπυργο, μία περιοχή την οποία χαρακτήρισε ως την “εργατούπολη της δυτικής Αθήνας” και για την οποία είπε πως “βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, βάζοντας ψηλά στην ατζέντα του τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι θέσεις απασχόλησης, θα ωφελήσουν πρωτίστως , τους ανέργους, τους πραγματικούς αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα ακολουθεί η κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στην περιοχή του Ασπροπύργου τόνισε πως έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο που θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Όπως είπε αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι οι νέες θέσεις απασχόλησης.

“Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η δυτική Αθήνα. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δικιά μας παράταξη", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ