ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Μπαλαούρα- Βρούτση με αφορμή την 6η επέτειο απο την τραγωδία στη Marfin

Καυγάς Μπαλαούρα- Βρούτση με αφορμή την 6η επέτειο απο την τραγωδία στη Marfin

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τη θλιβερή επέτειο από την τραγωδία στη Marfin, όπου τρεις άνθρωποι, ανάμεσα τους και μια έγκυος γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υποκατάστημα της τράπεζας κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρέμβαση του Γιάννη Βρούτση στην επιτροπή που επεξεργάζεται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξόργισε τον πρόεδρο της Μάκη Μπαλαούρα και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

"Εμποδίζετε τη ΝΔ να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση, ντροπή... γιατί ενοχλείστε;", σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, εκφράζοντας την έκπληξή του για την αντίδραση Μπαλαούρα.

Την άποψη οτι εάν δεν υπήρχε η προβοκάτσια της Marfin από την επόμενη κιολας ημέρα οι 100.000 διαδηλωτές που πρώτοι ξεκίνησαν την αντίσταση απέναντι στην λαίλαπα των μνημονίων θα είχαν γίνει 500.000 εξέφρασε ο Γιώργος Κατρούγκαλος. "Πρέπει να αποδίδουμε τιμή στους αγώνες και να μην λειτουργούμε χρησιμοποιώντας νεκτρούς ανθρώπους για να προβάλλουμε ένα πολιτικό επιχειρημα", υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ο Μάκης Μπαλαούρας όσο και ο Κώστας Μπάρκας κατηγόρησαν τη ΝΔ για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, θυμίζοντας ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου έχουν καταδικάσει τη δολοφονική ενέργεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ