ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό: Συνεχίζεται ο πόλεμος ΤΕΕ-ΣΥΡΙΖΑ

Ασφαλιστικό: Συνεχίζεται ο πόλεμος ΤΕΕ-ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση-απάντηση στην πρόσφατη ενέργεια της διοίκησης του ΤΕΕ να παραπέμψει στο πειθαρχικό με το ερώτημα τους διαγραφής τους μηχανικούς-βουλευτές (ανάμεσα τους και τον πρωθυπουργό) που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν αναφέρεται πως εκτός από τα πειθαρχικά μέτρα «στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ.

Παράλληλα το κυβερνητικό κόμμα επιτίθεται στη διοίκηση του ΤΕΕ λέγοντας πως «οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αναρωτιόμαστε αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ.

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ