ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντεπίθεση Σκουρλέτη για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

Αντεπίθεση Σκουρλέτη για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων
Στιγμιότυπο από την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις», με την ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Σκουρλέτης μετά τη σφοδρή κριτική που δέχεται η κυβέρνηση στη Βουλή για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, επισημαίνοντας ότι αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

«Συζητάμε με τα χέρια πάνω στο τραπέζι», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και πρόσθεσε πως ναι μεν οι επιπτώσεις από τα μέτρα που αποτελούν προϊόν εκβιασμού είναι «βαριές», η κυβέρνηση ωστόσο προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία.

«Εκεί θα κριθούμε και θα κριθούμε σύντομα», είπε και κατηγόρησε τη ΝΔ για χουλιγκανισμό. «Εμείς δεν διευκολύναμε τις ομαδικές απολύσεις και τολμάτε σήμερα να φωνάζετε», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ