ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ομιλία Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Αλέξης Τσίπρας (φωτογραφία αρχείου) ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)

Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης θα μιλήσει σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στο Στρασβούργο και θα έχει σειρά συναντήσεων.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Πέδρο Άγκραμουντ.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τους Έλληνες βουλευτές που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού και του Πρωθυπουργού της Εσθονίας, (προεδρεύουσα χώρα στο ΣτΕ), Τάαβι Ρούιβας, από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν την ομιλία του στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που έχει προγραμματιστεί στις 15:30, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Γκουίντο Ραιμόντι, και τον Έλληνα Δικαστή στο ΕΔΔA, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ