ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Η εθνική ενότητα και η αλήθεια προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση

Κ. Μητσοτάκης: Η εθνική ενότητα και η αλήθεια προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε στιγμιότυπο από την δεξίωση που παράθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

Μέρα γιορτής, αλλά και μέρα περισυλλογής χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίσιη είναι η «εθνική ενότητα αλλά και η αλήθεια».

Η δήλωση του προέδου της ΝΔ έχει ως εξής:

Γιορτάζουμε σήμερα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Είναι μια μέρα γιορτής, αλλά ταυτόχρονα και μια μέρα περισυλλογής.

Είναι μια μέρα γιορτής για να ενθυμούμαστε, τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις αυτού του λαού, το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Είναι όμως και μια μέρα περισυλλογής, για το πως η Δημοκρατία στη χώρα μας, μπορεί να ριζώσει περισσότερο, για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη βαθιά οικονομική κρίση, για το πως μπορούμε να μειώσουμε τις κοινωνικές ανισότητες.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να ξεπεράσουμε την μεγάλη κρίση που μας μαστίζει, είναι η εθνική ενότητα, αλλά είναι και η αλήθεια.

Η αλήθεια ως βασική προϋπόθεση της συλλογικής αυτογνωσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ