ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Συνεχίζει την πολιτική Σαμαρά σε οικονομία και προπαγάνδα

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Συνεχίζει την πολιτική Σαμαρά σε οικονομία και προπαγάνδα
Στιγμιότυπο από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, την Τετάρτη 25 Νεομβρίου 2015 EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

«Όταν έχεις αποτυχημένο πρόγραμμα πορεύεσαι με "ασφάλεια"», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές μετά τις απογευματινές δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη ληστεία σε τράπεζα των Αμπελοκήπων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κλείνουν το μάτι» στους αντιεξουσιαστές και στους καταληψίες.

Από την κυβέρνηση ανταποδίδουν τα πυρά, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη «αμήχανο απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θεσμούς, οικονομία και κοινωνικό κράτος», ενώ λένε ότι «ακολουθεί τη γνωστή μα αποτυχημένη συνταγή “Νόμος και Τάξη”».

Όπως τονίζουν, η νέα ηγεσία της ΝΔ αποτελεί «γνωστή και σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στην οικονομία και στη γνωστή προπαγάνδα».

Στο Μαξίμου, πιστεύουν ότι το μόνο που διακυβεύεται είναι η προοπτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το «καταδικασμένο από το λαό» πρόγραμμά του.

Αναφερόμενοι στις αιτιάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί δημόσιας ασφάλειας και προστασίας των πολιτών οι κυβερνητικές πηγές καταλήγουν λέγοντας ότι «την ασφάλεια των πολιτών την εγγυώνται καθημερινά οι θεσμοί της συντεταγμένης πολιτείας και της δημοκρατίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ