ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Κάποιοι προσδοκούν να αξιοποιήσουν την άδεια για αλλότριους σκοπούς

ΠΑΣΟΚ: Κάποιοι προσδοκούν να αξιοποιήσουν την άδεια για αλλότριους σκοπούς
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Ή οι 4 άδειες είναι πολύ λίγες ή κάποιοι προσδοκούν να αξιοποιήσουν την άδεια για αλλότριους σκοπούς», τονίζει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει σήμερα που εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι πληρώνουν το μάρμαρο των κυβερνητικών επιλογών.

«Η διαγωνιστική διαδικασία, δεν αναιρεί τα μεγάλα προβλήματα που ανακύπτουν από τις κυβερνητικές επιλογές» συμπληρώνει την ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη και υπογραμμίζει το ολιγοπώλιο στην ενημέρωση με τον αυθαίρετο αριθμό των 4 αδειών, καθώς και τα σοβαρά ζητήματα διαφάνειας, νομιμότητας και αξιοπιστίας που είχε η διαδικασία, με την παράκαμψη του ΕΣΡ ως ανεξάρτητης αρχής.

Σχετικά με το υψηλό τίμημα που έδωσαν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, το ΠΑΣΟΚ δηλώνει βέβαιο ότι σε πολύ λίγο χρόνο οι σκοποί και τα μέσα τους θα είναι ορατά σε όλο τον ελληνικό λαό και δεν θα μπορούν να κρυφτούν.

«Με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι η επικράτηση του κουμπάρου υπουργού Υποδομών έναντι του επίσης κουμπάρου υπουργού Άμυνας, θα αποδειχθεί “Πύρρειος” νίκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και σημειώνει το «μαύρο» σε 4 κανάλια και τον κίνδυνο απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων, που αποδεικνύει την υποκρισία και την αναλγησία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

«Στην εποχή της “ντεμέκ-Αριστεράς”, αυτό που χωρίζει ένα πράγματι άναρχο τηλεοπτικό τοπίο με την διαφάνεια, την δημοκρατία και τον πλουραλισμό, είναι τα “γερά πορτοφόλια”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ