ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή οι Έλληνες Ολυμπιονίκες

Στη Βουλή οι Έλληνες Ολυμπιονίκες
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Να σταθεί η πολιτεία αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλουν, ζήτησαν οι Ολυμπιονίκες αθλητές μας και τα μέλη της εθνικής αποστολής που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμή τους η Βουλή, παρουσία σύσσωμου του Προεδρείου του Σώματος, του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Φώφης Γεννηματά, του Σταύρου Θεοδωράκη και πολλών βουλευτών, οι αθλητές απηύθυναν έκκληση στην πολιτεία, στο μέτρο του εφικτού, λόγω της οικονομικής κρίσης, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού ιδιαίτερα στην περιφέρεια.

2585222

Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Άξιους πρεσβευτές της χώρας», χαρακτήρισε τα μέλη της εθνικής αποστολής ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. «Είστε άξιοι συγχαρητηρίων όχι μόνον για τις επιτυχίες, αλλά και το ήθος σας», ανέφερε.

Στο πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών υποδομών, αναφέρθηκε η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη, ενώ ο ασημένιος ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης επεσήμανε την ανάγκη να ιδρυθούν ξανά τα ειδικά σχολεία.

2585188

Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεν πρέπει να είναι μόνον για φωτογραφίες μετά τις επιτυχίες μας, αλλά έμπρακτα να στέκονται δίπλα μας σε όλες τις προσπάθειες μας», ανέφερε ο αθλητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Χρήστος Αφρουδάκης.

«Τα έξι μετάλλια βοήθησαν να μας αγκαλιάσετε λίγο παραπάνω», σχολίασε ο προπονητής της εθνικής ομάδας στίβου Δημήτρης Βαγγελόπουλος.

Η ειδική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή στα μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Αποστολής μια τιμητική πλακέτα και συλλεκτικά γραμματόσημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ