ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2016: Συγκεκριμένα μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης των πολιτών θα εξαγγείλει ο Κ. Μητσοτάκης

ΔΕΘ 2016: Συγκεκριμένα μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης των πολιτών θα εξαγγείλει ο Κ. Μητσοτάκης
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Συγκεκριμένα μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης των πολιτών και των επιχειρήσεων αναμένεται να εξαγγείλει από το βήμα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέτρα για τα οποία στη ΝΔ ξεκαθαρίζουν πως είναι πλήρως κοστολογημένα και θα ανακουφίσουν μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.

Πληροφορίες του CNN Greece, μάλιστα, θέλουν ένα από αυτά τα μέτρα να είναι η κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία, μέτρο που θα ανακουφίσει την τουριστική βιομηχανία.

Το πρωί ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου της Ομάδας του ΕΛΚ και της Επιτροπής Περιφερειών με θέμα την Προσφυγική Κρίση ζητώντας από τα κράτη-μέλη της ΕΕ να σταματήσουν να περιχαρακώνονται σε εθνικές στρατηγικές.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε για έλλειψη σχεδιασμού, ενώ αναφέρθηκε και στην παραίτηση Βουδούρη, για τον οποίο είπε πως αφήνει υπονοούμενα για διαφθορά κατά του υπουργού του, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τον υπουργό, ούτε από τον Πρωθυπουργό.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο, από τον οποίο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, ενώ σήμερα θα συναντηθεί επίσης με τον Μητροπολίτη Άνθιμο και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ