ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο αίτημα απο τη ΝΔ για άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Νέο αίτημα απο τη ΝΔ για άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην οποία θα κληθούν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της αδειοδότησης των καναλιών, ζητά η ΝΔ.

Σε επιστολή που υπογράφουν οι βουλευτές της –μέλη της επιτροπής Γιάννης Τραγάκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωνσταντίνος Τζαβάρας υπογραμμίζεται ότι έχουν προκύψει με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τα οποία παραπέμπουν σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και συνειρμούς για σκάνδαλο.

Οι βουλευτές της ΝΔ στο νέο τους αίτημα, αναφέρονται στις αποκαλύψεις ως προς τη διαγωνιστική διαδικασία και το πόθεν έσχες των πλειοδοτών, τις κινήσεις που έχουν αναπτύξει με στόχο τη διαφάνεια, αλλά και την αναβλητική τακτική της Προέδρου της Επιτροπής και ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είχε συμφωνηθεί να κληθούν ο Νίκος Παππάς και οι τέσσερις υπερθεματιστές, χωρίς ωστόσο, να οριστεί ημερομηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ