ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποίηση στη ΝΔ από τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Ικανοποίηση στη ΝΔ από τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ
EUROKINISSI

Ικανοποίηση επικρατεί στη ΝΔ από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στην διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μέσα στις πρώτες 7 μέρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.members.onned.gr, έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να είναι Σύνεδροι περισσότεροι από 1000 νέοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ συνολικά έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα 21.000 υπογραφές. Όπως λένε χαρακτηριστικά στη ΝΔ κάθε λεπτό υπογράφουν για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ 2 νέοι άνθρωποι με τον μέσο όρο να μην ξεπερνά τα 23 χρόνια ενώ μεγάλη, άνω του 40%, είναι και η ανανέωση.

Το συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα και στο Μοσχάτο υπενθυμίζουν τη δέσμευση του Προέδρου του κόμματος για άνοιγμα σε όλη τη νέα γενιά ανεξάρτητα της κομματικής τους προέλευσης. Αλλαγές θα υπάρξουν και στη δομή της νεολαίας ενώ έμφαση θα δοθεί και στην ανάδειξη νέων στελεχών.

Οι μέχρι τώρα επικρατέστεροι να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ είναι ο Κώστας Δέρβος από την Αθήνα, ο Ανδρέας Καρασαρίνης από τη Μυτιλήνη και ο Θανάσης Βαμβίνης από τη Θεσσαλονίκη. Για να μπορέσει κάποιος να είναι σύνεδρος θα πρέπει να συγκεντρώσει 30 μοναδικές υπογραφές ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνέδρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ