ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων: Η ένταξη Καλλιάνου στη ΝΔ δείχνει ποιοι μας λασπολογούν

Ένωση Κεντρώων: Η ένταξη Καλλιάνου στη ΝΔ δείχνει ποιοι μας λασπολογούν
twitter

Την προσχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Καλλιάνου, στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, επισημαίνοντας ότι «με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων».

«Όταν ο κ. Καλλιάνος έφυγε από το κόμμα μας καταγγέλλοντας ότι έχουμε μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση δηλώσαμε ότι η Ένωση Κεντρώων ποτέ δεν θα μπει στην κυβέρνηση και ότι Κέντρο ήμασταν, Κέντρο είμαστε και Κέντρο θα παραμείνουμε για πάντα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:

«Όλοι τότε υποψιαστήκαμε ότι εκείνος εκ της συμπεριφοράς του, είχε έλθει σε συμφωνία με την ΝΔ. Με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων. Ο κόσμος, όλος ο κόσμος όπου και αν ανήκει την συμπεριφορά αυτή της ΝΔ δεν την εγκρίνει», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ