ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Θεοχαρόπουλος: Τάσσομαι σθεναρά απέναντι στο «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια

Θ. Θεοχαρόπουλος: Τάσσομαι σθεναρά απέναντι στο «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

Σχολιάζοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων των ιδιωτικών μέσων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, δήλωσε την κάθετη αντίθεση του στο «μαύρο» που επιβάλλει η κυβέρνηση στα κανάλια και στάθηκε το πλευρό των εργαζομένων. 

«Οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται για το αυτονόητο. Κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, λόγω μίας αυθαίρετης απόφασης της κυβέρνησης για τέσσερις άδειες και δημιουργία ολιγωπολιακών συνθηκών στον χώρο της τηλεόρασης», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Τάσσομαι σθεναρά απέναντι στο να πέσει "μαύρο" σε βιώσιμους τηλεοπτικούς σταθμούς από μία λαθεμένη απόφαση της κυβέρνησης, όπως αντιτάχθηκα και στο "μαύρο" της ΕΡΤ που προκάλεσε η ΝΔ αντί της ουσιαστικής αναδιάρθρωσης» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο η λύση στα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση δεν θα δοθεί με «κοινωνική αναλγησία» ούτε και «κοινωνικούς αυτοματισμούς».

«Να δώσει λύση ο κ. Τσίπρας και να μη συνεχίζει η κυβέρνηση να μένει εγκλωβισμένη σε ένα ολέθριο λάθος», τόνισε ο βουλευτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ