ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Δρίτσα - Κεδίκογλου για την τραγώδία στην Αίγινα

Καυγάς Δρίτσα - Κεδίκογλου για την τραγώδία στην Αίγινα

Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης προκάλεσε για άλλη μια φορά η ναυτική τραγωδία στην Αίγινα, το καλοκαίρι, με αφορμή και τα αποτελέσματα της έρευνας DNA.

Ο υπουργός Ναυτιλίας που κατηγορήθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου για ηθική αυτουργία και επιχείρηση συγκάλυψης όσων επέβαιναν στο μοιραίο σκάφος, πέρασε στην αντεπίθεση.

«Φυλαχθείτε για το DNA, κι εγώ διαβάζω τα δημοσιεύματα και δεν προκύπτει αν κάποιος ήταν ή δεν ήταν στο σκάφος», είπε και κατηγόρησε τον Σίμο Κεδίκογλου ότι παίζει παιχνίδια και εξυπηρετεί σκοπιμότητες. «Μήπως επιδιώκετε να αθωώσετε κάποιον; Τι ζητάτε; Τι κλίμα καλλιεργείτε; Εσείς που παίρνετε όλα αυτά τα στοιχεία. Ποια πρακτοριλίδικη ιστορία εξυπηρετείτε; Τι θέλετε να πείτε ότι ήμουν εγώ στο σκάφος ή ο Φλαμπουράρης ή ο Σταθάκης; Αυτή είναι η λογική σας;» διερωτήθηκε.

Σε υψηλούς τόνους και η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ που υποστήριξε ότι η προανακριτική έρευνα έχει μεγάλα κενά αν και ο υπουργός ήταν στο λιμεναρχείο της Αίγινας. «Πρόκειται για τυμβωρυχία», φώναξε ο Θοδωρής Δρίτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ